Dharma Mátrix

Az élet rendszerszemlélete

Szatmári L. Miklós

Író, Fordító, Oktató, Tanácsadó

Szatmári L. Miklós az elmúlt 12 évben több ezer embert tanított, és motivált a szabadabb, örömtelibb, alkotóbb életre. Ennek megfelelően sok ezer óra kutatási, tanácsadási és oktatási tapasztalat áll mögötte. 

Könyvekben és fordításokban, a képzéseken és tanácsadásokon az elme működésének mélyebb megértését, valamint a test és az elme összefüggéseinek megismertetését helyezi a fókuszba. Ezt egy különleges nézőpontból közelíti meg, melyben egyesül az ősi misztikus tudás egy könnyen befogadható, modern nyelvezettel. Így a szabad, boldog, és kiegyensúlyozott élet teljesen új lehetőségeit nyújtja az érdeklődő számára. Függetlenül attól, hogy mi a konkrét cél

Több, mint 15 évig kutatta az elme működését, s annak összefüggéseit a test és a tudatosság egyensúlyával. A legújabb tudományos felfedezéseket (kvantumpszichológia, hálózati gondolkodás, rendszerszemlélet) és az ősi keleti misztika (advaita, jógapszichológia, védikus tudomány, szufizmus) bölcsességét integráltan, gyakorlatiasan és könnyen alkalmazhatóan tanítja.

A fent említett rendszerek ősi tudását a modern kor igényeihez igazítva, szabadon, teljesen egyéni megközelítéssel, könnyed és érthető nyelven magyarázza az elme működését. S ami talán a legfontosabb: érdekes, örömteli és hatékony gyakorlatokon keresztül segít a hozzá fordulóknak az Egyensúly, Harmónia és Egység megvalósításában.

Végzettség

Történelemtanár, Biztonság és védelempolitikai szakértő

Művek

A bizonytalanság biztonsága – Modern misztika a mindennapokban (2021 – a 2011-es könyv új, javított és bővített kiadása)

Quantum Balance, avagy Gyógyítani, Változtatni, Gyarapítani (2020)

Aqua Balance önismereti játék (2016)

Az egészségtudatosság elméleti alapjai (2015)

Kvantum – Tükör Intuíciófejlesztő és önismereti rendszer (2011)

Az álmok szerepe C. G. Jung életében, s az analitikus pszichológiában (2007)

A pszichológiai műveletek (PSYOPS) alapelvei a 21. században (2006)

Fordítások

Fritjoff Capra: Az élet rendszerszemlélete – Egy egyesítő látásmód (2017)

Ruppert Sheldrake: A kutatószellem felszabadítása (2018)

Sri Bagavath: Ne késleltesd a megvilágosodást (2020)

Fedezd fel az élet misztikus jelenségeit, melyekkel rejtetten telítve van a mindennapi élet.  Szabadítsd fel kutatószellemed, s érzékenyebb érzékeléseddel alkoss egy békésebb, harmonikusabb világot! Önmagad örömére, mások hasznára.