Dharma Mátrix

Az élet rendszerszemlélete

Konzultáció

Konzultáció

A konzultációt tekintheted tanácsadásnak, egy exkluzív, személyre szabott tanulási folyamatnak, ahol „magántanár” segítségével haladsz a saját ritmusodban a neked éppen megfelelő célok felé.

Ez nem pusztán az elméleti ismeretek bővülését jelenti (hiszen az önmagában kevés), hanem egy teljesen praktikus megközelítés alkalmazását. Kialakítod személyes stratégiádat, mellyel megoldod életed aktuális kihívását, vagy megteremted vágyad beteljesedésének irányát.

Az oktatás legfontosabb eleme azonban a tiszta, félelmektől és ragaszkodásoktól szabad figyelem képességének gyakorlati elsajátítása, ami minden ősi vagy modern misztikus iskola tanításának esszenciája.

A mindennapi életed természetes ütemében, tetszésed szerinti változtathatsz szokásaidon és közben ismered meg a modern misztika nézőpontja szerinti alkotó folyamat alapelveit.

Így a tanácsadás teljesen kiegyensúlyozott. Az elmélet és gyakorlat harmóniájának köszönhetően a szabad, boldog, és kiegyensúlyozott élet teljesen új lehetőségeit nyitja meg számodra. Függetlenül attól, hogy a célod

  • az egészség megőrzése vagy a gyógyulás elősegítése,
  • anyagi függetlenség, üzleti siker, pénzügyi bőség megteremtése,
  • az emberi kapcsolatok, párkapcsolati boldogság harmonizálása
  • az életfeladat megtalálása vagy spirituális fejlődés
  • a Megvilágosodás megvalósítása.

A belső figyelmed finomodása természetessé válik, melynek elsődleges hatása a misztikus életérzésben lévő szabadság, kreativitás és alkotóerő felszabadulása. Ez nem pusztán egy mások által kidolgozott és készen kapott technika vagy módszer hatására történik meg. (Hiszen azok rövid távon néha talán segítenek, de hosszabb távon mindig korláttá, akadállyá, sőt csapdává válnak, melyek teljesen blokkolni fogják lelki és szellemi fejlődésed.) Hanem sokkal inkább a saját tanulási folyamatod és felfedezéseid eredményeképpen. Az érzékelésed és teremtőerőd finomodásával változtatsz a számodra jelenleg legfontosabb életterületen.

A misztikus életérzés sajátossága, hogy nem lehet keretek közé sorolni. Talán hatalmas extra energia és tettrekészség jelenik meg, esetleg csendes rácsodálkozás, máskor a bizalom és áhitat, a lehetőségek formai megnyilvánulása végtelen. Azonban az életminőség javulása, a teremtőerő növekedése és az érzelmi intelligencia emelkedése garantált a tiszta, félelmektől és ragaszkodásoktól szabad figyelem képességének gyakorlati elsajátításával.

 A konzultáció díja: 15 000 Ft/alkalom

Jelentkezés, időpont egyeztetés: 06 70 857 3433

A tanulási folyamat menete

Első körben egy öt hetes időszakot jelent az együttműködés. Az első alkalom ismerkedés, ahol megnézzük megvan –e a közös hang, s felmérjük megfelelő –e számodra a modern misztika nyújtotta szemléletmód és módszertan. Itt mindketten rábólinthatunk a további közös munkára, vagy azt mondhatjuk, hogy túl nagyok a nézőpontok közötti különbségek a célok elérésének lehetőségeiről és irányáról.

Ezt követően négy héten keresztül, heti egy alkalommal dolgozol együtt az oktatóval, s ez idő alatt pedig elsajátítod egy tágabb és finomabb érzékelés alapelveit, s annak alkalmazását az életedben. Fokozatosan egyre pontosabban határozod meg célodat, s a hozzá vezető utat, s az ahhoz vezető cselekedeteket. Röviden összefoglalva az „Álmodd meg, tervezz, engedd el, cselekedj, és fogadd be!” alkotási folyamatnak megfelelően.

Az oktatás legfontosabb eleme az Éberség, vagyis a tiszta, félelmektől és ragaszkodásoktól mentes figyelem képességének gyakorlati elsajátítása., ami minden ősi vagy modern misztikus iskola tanításának esszenciája. Ennek segítségével felfedezed testi, mentális és érzelmi szokásaidat, melyek adott esetben megakadályoznak célod könnyed és örömteli elérésében, vagyis alkotókészséged és képességeid teljesebb megvalósulásában

 A magánoktatás díja: 15 000 Ft/alkalom

Jelentkezés, időpont egyeztetés: 06 70 857 3433 

Fedezd fel az élet misztikus jelenségeit, melyekkel rejtetten telítve van a mindennapi élet.  Szabadítsd fel kutatószellemed, s érzékenyebb érzékeléseddel alkoss egy békésebb, harmonikusabb világot! Önmagad örömére, mások hasznára.