Dharma Mátrix

Az élet rendszerszemlélete

E-könyvek

Szatmári L. Miklós

A könyv segítséget nyújt a szemléletváltás folyamatában egyénileg és globálisan egyaránt. Megmutatja a benned élő kvantumdimenzió törvényszerűségeit és az általuk nyújtott lehetőségeket. Megadja a minimális elméleti hátteret a kvantumfizika elveinek megértéséhez, melyek teljesen új megvilágításba helyezik az Elme és a Tudat viszonyát, és sajátosságait. Bemutatja azokat a fejlődési irányokat, melyek a modern misztika mindennapi használatával számodra is valósággá válhatnak.

2490 Ft

(e-könyv)

Sri Bagavath

Ez a könyv olyan, mint egy izgalmas, élvezetes magánnyomozás. El vannak rejtve ugyanis a szövegben bizonyos nézőpontok, elvek, mintázatok melyek segítségével bárki megértheti az elme működését és természetét, s ezzel a Megvilágosodás mibenlétét.

2490 Ft

(e-könyv)

Szatmári L. Miklós

„Az álom lelkünknek ez az illékony és szerény terméke, csak a legújabb időben lett megvetés tárgya. Régebben nagyra becsült jövendőmondó, és vigasztalást hozó hírnök volt, az istenek küldötte. Ma, mint a tudattalan küldöttjét használjuk fel, neki kell elárulni azokat a titkokat, melyek a tudat számára rejtve vannak.”

2490 Ft

(e-könyv)

Szatmári L. Miklós

Az mindenki számára egyértelmű, hogy víz nélkül nincs élet. Azt azonban még viszonylag kevesen tudják, hogy nem csupán a víz mennyisége, hanem a minősége is végtelenül fontos. S nem csupán a fizikai tisztaságra kell gondolni, hanem az által hordozott információra is.

990 Ft

(e-könyv)

Szatmári L. Miklós

A könyv a modern misztika elveit felhasználva az önismeret elméleti háttérének bemutatásával kezdi, s nagyon sok gyakorlatot ajánlva teszi megfoghatóvá számodra a lelki ébredés folyamatát, s ami a leglényegesebb, megtapasztalhatóvá annak hatásait.

2990 Ft

(e-könyv)

Szatmári L. Miklós

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla odio enim, maximus in varius ac, lacinia at lacus. Praesent tellus nisi, tincidunt ac maximus nec, aliquet eget augue. Fusce vitae vestibulum purus.

6990 Ft

(5 db e-könyv)

Ezt a szettet azoknak állítottuk össze, akik a mélyebb önismeretet és a játékos tanulást össze akarják kötni az egészségmegőrzéssel, vagy egészségük gyorsabb és hatékonyabb helyreállításával.

Tartalma:

  • Kvantumgyógyítás online alaptanfolyam (4 db e- könyv)
  • Quantum Balance: Változtatni, gyógyítani gyarapítani e-könyv
  • Aqua Balance  

14940 Ft helyett:

11490 Ft

(kedvezmény: 3450 Ft)

Ezt a szettet azoknak állítottuk össze, akik a mélyebb önismeretet és a játékos tanulást össze akarják kötni céljaik és vágyaik örömtelibb, gyorsabb és hatékonyabb megvalósulásával.

Tartalma:

  • „Rupert Sheldrake: A kutatószellem felszabadítása” e könyv
  • Quantum Balance: Változtatni, gyógyítani gyarapítani e-könyv
  • Kvantum – Tükör

13470 Ft helyett:

9990 Ft

(kedvezmény: 3480 Ft)