Dharma Mátrix

Az élet rendszerszemlélete

Kvantum–Tükör

önismereti és intuíciófejlesztő rendszer

A Kvantum – Tükör célja:  

 • Életed aktuális kihívásaira, kérdéseire mély, ugyanakkor gyakorlatias megoldási irányokat kínálni
 • A belső érzékenységed fejlesztése
 • Az aktív meditáció elsajátításában segíteni
 • A kreativitás és intuitív elmeműködés fejlesztése
 • Haladóbb szinten embertársaid segítéséhez eszközt adni
16990 Ft

Rövid leírás

 • A kvantumelmélet egyik legfontosabb üzenete az, hogy a jövőt minden pillanatban a figyelem fókusza és minősége, vagyis érzékelés alakítja. Ahogy Teller Ede a Nobel díjas fizikus fogalmazott: „A jövőt minden atomnak az akciója, minden csillagnak a fejlődése, minden élőlénynek a viselkedése, minden másodpercben újonnan hozza létre.

  Akkor miért is hagynád ki életedből a szabad akaratod képességét?

  Azonban nem mindegy, hogy az érzékelés milyen elmeműködésből indul ki. A racionális logikus elmét ki kell egészíteni az intuitív elme bölcsességével, s a kettő harmonikus működése adja a mélyebb megértését jelenlegi élethelyzetednek.

  A Kvantum – Tükör célja:  

  • Életed aktuális kihívásaira, kérdéseire mély, ugyanakkor gyakorlatias megoldási irányokat kínálni
  • A belső érzékenységed fejlesztése
  • Az aktív meditáció elsajátításában segíteni
  • A kreativitás és intuitív elmeműködés fejlesztése
  • Haladóbb szinten embertársaid segítéséhez eszközt adni

   A Kvantum – Tükör tükrözi az adott kérdésedre vonatkozó tudattalan gondolati és érzelmi minőségeidet, s azt érhető és felfogható nyelvre fordítja. Rávezet a rejtett meggyőződéseidre, hiedelmeidre, s ennek eredményeképpen magadtól fogsz ráébredni, hogy mi is életed egy adott problémájának gyökere, vagy egy vágyott cél megvalósításának útja.  

  Abban segít, amit a legfontosabb felismerned: „Milyen a jelenlegi élethelyzeted gondolati és érzelmi minősége?”

   A Kvantum – Tükör használata oly módon világítja meg előtted a jelenedet befolyásoló mentális és emocionális energiamintázatokat, hogy lehetővé teszi számodra, hogy kilépj a téged befolyásoló öntudatlan hatások alól. Ehhez mindössze le kell fújni a homokot a lelked tükréről…

MI A KVANTUM–TÜKÖR MŰKÖDÉSI ELVE?

A megnyilvánult, látható és tapasztalható Világ, s annak eseményei, a belső gondolati és érzelmi folyamatok tükröződése. 

Ha megismered önmagad (a mikrokozmoszt), akkor megkapod a választ az Univerzum (a makrokozmosz) titkaira is, mivel az ott él minden sejtedben, és a működési elveik is megegyeznek. Ennek magyarázata, hogy a „külső” anyagi világ helyzetei, jelenségei nem más, mint a „belső” gondolati és érzelmi minőségeid tükröződése.

Bármilyen típusú „probléma” jelenik meg az életedben, arra mindig megjelenik a megoldás is. Benned, a lényedben megbújva.

Valószínűleg mindenki megtapasztalta már azt a helyzetet, amikor napokon, esetleg heteken keresztül nem tudta egy zavaró, elméjét teljesen lekötő problémánál megtalálni a megoldást. S amikor teljesen megfeledkezett róla, s ellazult állapotban (meditáció, pihenés, vagy bármi más hatására) a válasz egyszerűen csak megjelent a tudatában. Persze mindig is ott volt, egyszerűen a megoldásra irányuló erőfeszítés miatt az elme néha nem látja „a fától az erdőt”.

A természet adta képesség, amit napjaink oktatási rendszere teljesen elhanyagol az intuitív elmeműködés. A modern tudomány nyelvén ezt rendszergondolkodásnak, vagy hálózati gondolkodásnak nevezik. Lényege, hogy képes felismerni a rejtett kapcsolatokat, összefüggéseket, mintázatokat, melyek a megnyilvánult világ jelenségeit létrehozzák. Nem pusztán ok – okozati viszonyokban gondolkodik, hanem a nemlineáris dinamika elvén a körkörös visszacsatolások elvén. Mindenki képes egy kis gyakorlással finomítani az intuitív érzékelést, s meglátni az Univerzum különböző szintjein, dimenzióiban megjelenő párhuzamokat, összefüggéseket és törvényszerűségeket. A Kvantum – Tükör segítségével ezt a képességed fejlesztheted.

Szabadítsd fel a Benned rejlő erőt, tudást, hogy az vezessen Sorsod alakításában, ne pedig pusztán a külső tényezők. Értsd meg és fedezd fel önmagad mélységeit, hogy segíteni tudj magadon és másokon. Ehhez a képességhez adja meg számodra a kulcsot a Kvantum- Tükör.

Miben segíthet?

Rávezet a tudattalan és rejtett meggyőződéseidre, hiedelmeidre és magadtól fogsz ráébredni, hogy mi is életed egy adott problémájának gyökere, vagy egy vágyott cél megvalósításának útja. Ehhez pedig három képesség magasabb szintű elsajátítása szükséges, melynek fejlesztésében segít, könnyeden és játékosan:

Belső érzékenység, Intuíció, Kreativitás

E három képesség fejlettségének tükrében képes vagy megérteni:

 • problémáid kialakulásának gondolati, érzelmi gyökereit
 • céljaid és vágyaid megvalósításának legrövidebb és legörömtelibb útjait
 • miben érdemes változtatnod és hogyan tágítsd ki jelenlegi lehetőséged határait.

A Kvantum – Tükör használata során nem csak azt tudod meg, milyen cselekvési lehetőségeid vannak, hanem felismered, mi is az a nézőpontja, eleme a gondolkodásmódodnak és világképednek, amelyeken változtatnod érdemes mivel az probléma kialakulásának az oka.

galéria