Dharma Mátrix

Az élet rendszerszemlélete

Aqua Balance

Vízprogramozó alátét szett és önfejlesztő játék

Az Aqua Balance egyszerre jelent

 • egy szép és igényes 7 db-os (14 megerősítéses) poháralátét szett-et a vízprogramozás megkönnyítésére
 • egy könnyen érthető, gyakorlatias, használható és hatékony önfejlesztési játékot.

Használatával egyszerre vagy képes tanulni, fejlődni, és kreatív módon kiegyensúlyozni életed adott területét. Legyen célod a testi egészség megőrzése vagy visszaállítása, harmonikus párkapcsolat kialakítása, pénzügyi szabadság, lelki fejlődés, az életcélod megtalálása vagy bármilyen igény, ami jelenleg foglalkoztat.

Az „AQUA BALANCE elmélete és gyakorlata” e-könyv az ingyenes letöltéseknél megtalálható. Ebben részletesen megismerheted a vízprogramozás elméleti hátterét és gyakorlati alkalmazását, valamint az önfejlesztési játék irányelveit.

5000 Ft

Miben segíthet?

 • Kreatív, szép és hatékony eszközt ad a vízprogramozáshoz
 • Játékos módon megtanítja mekkora átalakító ereje van a kiegyensúlyozott elmének, és a tudatosságnak, s hogyan használd ezt mindennapjaidban
 • Könnyed úton segít elsajátítani a tudatos teremtés alapelveit.

Kinek ajánljuk
(és kiknek nem)?

Az AQUA BALANCE vízprogramozó poháralátéteket Neked ajánljuk, ha szeretnéd

 • megismerni a vízprogramozás elveit és lehetőségeit, s a gyakorlatban alkalmazni is szeretnéd azokat
 • már foglalkoztál önfejlesztéssel (pl.: agykontroll vagy hasonló tanfolyamot végeztél, ismered a M. Emoto által írt könyveket, kedveled a „mi a csudát tudunk a világról?” című filmet)
 • játékosan fejleszteni elméd teremtő erejét
 • megtanulni az új tudomány gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit különös tekintettel az önfejlesztésre, egészségmegőrzésre, és öngyógyításra
 • egy különleges, szép, és izgalmas ajándékkal meglepni a szeretteidet.


Az AQUA BALANCE egy „hit és kíváncsiság alapú játék”. Ez azt jelenti, hogy hatékony működésében hatalmas szerepe van a te hitednek, vagy éppen kétségednek, vagy ellenállásodnak. Tehát ne áldozz egy fillért sem az AQUA BALANCE megrendelésére, ha nem hiszel

 • saját elméd teremtő és átalakító erejében,
 • az önfejlesztés és önismeret fontosságában
 • abban, hogy „tenned kell önmagadért” ha fejlődni, változni szeretnél
 • abban, hogy az „új” tudomány túllépett a merev materialista nézőponton és ezzel
 • gyökeresen új lehetőségeket nyitott meg előtted az önfejlesztésben, egészségmegőrzésben, és gyógyításban

Tapasztalatok

„Csak nemrég kezdtem el használni az alátéteket. A teljes hozzáállásom megváltozott a napi teendőimhez, s az engem körülvevő emberekhez. Egyszerűen kellemes hangulatom van, s ők érzik ezt. Sokkal jobban, mint előtte. Jó érzés minden nap kiválasztani egy alátétet, s aznap arra a rezgésre hangolódni, ami a megerősítésből árad. S figyelni ez mit vált ki a környezetemből. A kedvencem az Életöröm és a Szeretet. Most ugrott be ez mennyire fontos számomra. Ha ez megvan, mi kellene még?”
Réka – vállalkozó

 

„Egyik hétfő reggel kicsit gondterhelten kortyolgattam a kávémat a munkahelyemen. Hétvégén elromlott a hűtőm, és azon tűnődtem, hogyan tudnám minél gyorsabban újra cserélni. A kávé után jól esett volna egy pohár víz, de hirtelen értekezletre hívtak. A vizet rátettem a Bőség alátétre, és önkéntelenül megsimítottam. Az értekezlet kicsit elhúzódott, de nagyon örültem, mert ott bejelentették, hogy ebben a hónapban pár nappal hamarabb kapunk fizetést, amit már el is utaltak. Mikor visszaértem az asztalomhoz jól esett a finom, tiszta víz, ami napközben az alátéten pihent, és csendben programozódott. Egyik kollégám segítséget kért, így a következő pár órát megint egy másik helyiségben töltöttem. Már épp a kabátomért mentem, mikor láttam, hogy négy elmulasztott hívás van a telefonomon. Gyorsan visszahívtam. Kiderült, hogy azért kerestek, mert egy előzőleg elvégzett munkáért járó pénzt akartak odaadni, csak le kellett mennem érte az iroda elé. Több hónapos tartozásukat egyenlítették ki vele, a lehető legjobb pillanatban. Elöntött az öröm, a boldogság és a megelégedettség érzése. Azzal az összeggel és a fizetéssel együtt már meglett a lehetőség az új hűtő azonnali megvásárlására. Akkor, ott valami elindult … valami nagyon jó dolog. Azóta a többi alátétet is használom. Nagyon szépek és jó érzésekkel töltenek el. Érzem, ahogyan az életem folyamatosan kiegyensúlyozottabbá, harmonikusabbá válik, és én egyre jobban érzem magam, egyre teljesebb vagyok.”
Marcsi – irodavezető

 

Amikor életem egyik nagy szerelme elhagyott azzal a címszóval, hogy nem vagyok elég ambiciózus, nincs társadalmi státuszom, s nincs elég pénzem, hogy megfelelő biztonságot adjak neki, eléggé elvesztettem a lelki egyensúlyomat. Néhány hétre tényleg elhittem, hogy értéktelen vagyok, s nagyon zaklatott érzelmi állapotban voltam.
Akkor került kezembe az Aqua Balance, s kipróbáltam a játékot. Az alátétekből a Béke – Önbecsülés alátét volt az, amit két hétig használtam minden nap. Már néhány nap után megváltozott a hangulatom. Fura módon az önbecsülés szó nagyon elgondolkoztatott. Felismertem, hogy amiket a volt párom mondott, mindössze az ő értékrendjét tükrözik. Mi közöm nekem az ő véleményéhez? Ráadásul most amikor már nem is vagyunk együtt? Hogy ronthatja el mégis nap mint nap a kedvem?
S rájöttem, teljesen igaza van! Azonban csak az ő szemszögéből. Mások továbbra is értékes embernek tartanak, mert máshogy néznek rám. Nekem egyik oldal véleményét sem kell túlértékelnem (ám alábecsülni sem), hanem tisztán látni képességeimet. Ma boldog és kiegyensúlyozott vagyok. S morbid módon hálás vagyok a volt páromnak azért a felismerésért, hogy mi a valódi önismeret. S milyen hatása van életemre.
Az Aqua Balance sokat segített megváltoztatni a bennem lévő negatív érzelmeket. Hogy a programozott víz segített, vagy a saját szemléletváltásom? Nem tudom. De az igazság az, hogy nem is érdekel. Nem keresem az okokat. Csak jól érzem magam a mindennapjaimban, s ez a legfontosabb.
László – CEO

Mit tartalmaz?

Az AQUA BALANCE vízprogramozó poháralátét szett a következőket tartalmazza:

 • 7 db (14 variációval) speciális és esztétikus poháralátét
 • Az önfejlesztési játékhoz a használati útmutató könyvecskét
 •  

galéria