Dharma Mátrix

Az élet rendszerszemlélete

A Szinkronicitás és a Tükröződés törvénye a gyakorlatban

Ismerd meg, hogyan és milyen egyszerű módon használhatod a szinkronicitást és a tükröződés törvényét céljaid hatékonyabb és örömtelibb elérésére, vagy életed aktuális kihívásának megoldására.

A kvantumelmélet eredményei, felismerései azt bizonyítják, hogy a figyelmed, mellyel a környezetedhez kapcsolódsz óriási alakító erővel bír, sőt az hozza létre magát a világot. Tehát ha képes vagy nézőpontodat, világképedet, figyelmed minőségét megváltoztatni, azzal teljesen új lehetőségek fognak tükröződni környezetedben és életed bármely területén.

A modern tudomány egyik legalapvetőbb, és legfontosabb felismerése, hogy az emberi gondolatok és érzelmek is energiából állnak, melyek a lehető legkülönbözőbb frekvencián váltakozhatnak. S ezen energetikai jelenségek alakulnak át a logikus, racionális elme által értelmezhetetlen működési elvek szerint a fizikai világgá illetve azok eseményeivé. Ebből a nézőpontból tehát a külvilág nem más, mint az ember belső mentális és emocionális folyamatainak tükröződése.

Dharma Mátrix

Fedezd fel az élet misztikus jelenségeit, melyekkel rejtetten telítve van a mindennapi élet.  Szabadítsd fel kutatószellemed, s érzékenyebb érzékeléseddel alkoss egy békésebb, harmonikusabb világot! Önmagad örömére, mások hasznára.

Kategóriák
E-könyv ajánló