Dharma Mátrix

Az élet rendszerszemlélete

Szatmári L. Miklós

Quantum Balance: Változtatni, gyógyítani gyarapítani

E-könyv: 2500 Ft

(e-könyv, 140 oldal)

Rövid leírás

A könyv a modern misztika elveit felhasználva az önismeret elméleti háttérének bemutatásával kezdi, s nagyon sok gyakorlatot ajánlva teszi megfoghatóvá számodra a lelki ébredés folyamatát, s ami a leglényegesebb, megtapasztalhatóvá annak hatásait.

Ezt követően megmutat egy irányvonalat a valódi gyakorlati felhasználás tekintetében, ez pedig az információs medicina, mely kvantumgyógyítás néven is ismert. Szűkebb értelemben ennek egy módszere a Quantum Balance. Tágabb értelemben azonban sokkal inkább egy harmonikus létállapot melyben egyensúlyban van a programozott és a szabadon áramló tudatosság. 

A könyv olvasása arra ösztönöz, hogy megfigyeld saját „belső” világodat, éberré válj gondolati, érzelmi folyamataidra, s ennek hatására szabadabb, boldogabb és harmonikusabb életet élhess. Akkor megtapasztalod annak a harmóniának a misztikus állapotát, melynek a „természetes mellékhatásai” jelenek meg a címben.

Amilyen mértékben megismered elméd mechanizmusait, oly mértékben nő a tudatosságod, ami a képességeid (kreativitás, öngyógyítás, kommunikáció, alkotóerő stb.) kiteljesedésének alapja lehet. Ebben a folyamatban nyújt hatalmas segítséget ez könnyen érthető és a gyakorlatian könyv.