Dharma Mátrix

Az élet rendszerszemlélete

Szatmári L. Miklós

Kvantumgyógyítás online alaptanfolyam

12500 Ft

(5 db e-könyv, 124 oldal)

Rövid leírás

A 21 napos tanfolyam alkalmas az alternatív, vagy azon belül a kvantum, gyógyításban teljesen kezdők számára is, hogy megvilágítsa a tudatosság és az elme átalakító erejét. Azoknak a leghasznosabb, akik bármilyen alternatív gyógymód elsajátításán gondolkoznak. Egy tanfolyam árának a töredékéért megismertet az általános elvekkel és gyakorlatokkal, és segít ráérezni, hogy melyik irányba indulj el. Bármibe is vágunk bele első alkalommal érdemes először letesztelni mennyire való nekünk az adott terület. mennyire vagyunk motiváltak, s milyen képességeink felelnek meg azadott területnek.

Akik már foglalkoztak valamilyen hasonló módszerrel – ideértve bármilyen energetikai, alternatív vagy természetgyógyászati irányt – azoknak is nagyon sok újdonságot tartogat a tanfolyam ismeretanyagának elsajátítása és a gyakorlatba történő átültetése. Teljesen új minőségre emelhetik az eddigi ismereteik alkalmazását.

Ha valakinek nem szimpatikus a gyógyítás szó, nevezheti akár „kvantummező átalakításnak” is, mivel amit a 21 napos tanfolyam elvégzése során meg lehet tapasztalni, azt nem szabad csak a testi szinten való elváltozások helyreállítására szűkíteni. Az öngyógyítás (vagy átalakítás) bekövetkezhet mentális, érzelmi szinten is, értve ezalatt lelki blokkok, érzelmi sérülések, vagy megrögzött és káros szokások feloldását.

A Kvantumgyógyítás Online Alaptanfolyam (KOAN) célja azoknak az elméleti és gyakorlati alapoknak az összefoglalása, melyek képessé tesznek arra, hogy teljesen önállóan, a saját ritmusodban és módon felismerd a benned rejlő lehetőségeket és elindulj a gyakorlati felhasználás útján azzal, hogy átalakítod az életed.

Az 5 db e-könyv tartalma

  • A bevezető modul tartalmazza a 3 hetes program menetének a leírását, az irányelveket, s javaslatokat a minél hatékonyabb felhasználásra
  • Az első modul megismertet az elméleti alapokkal, azzal milyen tudományos eredmények állnak a kvantumgyógyítás mögött. Nagyon izgalmas és érdekes a téma, hiszen olyan egészségmegőrző és gyógyító elveket ismerhetsz meg, amelyek alapjaiban fogják megváltoztatni mindazt, amit a test és az elme működéséről, és a hagyományos gyógyászatról képzeltél.
  • A második modulban tehát megismerheted azokat a mentális gyakorlatokat, melyeket elsajátítva megéled a kvantumgyógyításhoz szükséges tudatváltást.
  • A harmadik modul bemutatja és elmagyarázza azoknak a módszernek, technikáknak a lényegét, melyet gyakorolva és a saját ízlésedhez formálva elsajátítasz, akkor képes leszel önmagad és mások mentális, érzelmi, vagy akár testi állapotának megváltoztatására.
  • A negyedik modul egy munkafüzet, mely a Te aktív részvételeddel összefoglalja és megmutatja számodra azokat az elképzeléseket és érzelmi szokásokat, melyek létrehozzák a nehézségedet, akadályozzák lehetőségeid kibontakozását, és leblokkolják öngyógyító képességeid kiteljesedését. Ezt érdemes kinyomtatni. Ez a te személyes „naplód”, amelybe érdemes minden olyan gondolatot, tapasztalatot és élményt leírnod, amelyet a tanfolyam elvégzése során megéltél