Dharma Mátrix

Az élet rendszerszemlélete

Szatmári L. Miklós

Az Aqua Balance elmélete és gyakorlata

1500 Ft

(e-könyv)

Rövid leírás

Az mindenki számára egyértelmű, hogy víz nélkül nincs élet. Azt azonban még viszonylag kevesen tudják, hogy nem csupán a víz mennyisége, hanem a minősége is végtelenül fontos. S nem csupán a fizikai tisztaságra kell gondolni, hanem az által hordozott információra is.

A vízzel kapcsolatos kutatásokban a japán Dr. Emoto eredményei jelentették az áttörést. Ő kezdte el a víz kristályszerkezetét lefotózni, s ezzel megmutatni, milyen óriási minőségi különbség lehet víz és víz között. Azt bizonyították kutatásai, hogy eltérő körülmények közül származó víznek gyökeresen eltérő kristályszerkezetű alapja van. Ami azt jelenti, hogy a víz tárolja és hordozza azt az információs közeget, amely hatással volt rá.

Emoto professzor az ősi japán tradíciókra építve azt vizsgálta, hogy vajon a szavak „lelke”, vagyis a mögöttes tartalma hat-e a vízre. A kutatási eredményei megdöbbentőek voltak. Nagyon-nagyon híressé váltak azok a képei, amelyeken megmutatták, hogy a Hála, a Szeretet vagy a Béke szó milyen gyönyörű csodálatos alakzatokba rendezte a megfagyott víz kristályszerkezetét.

Az AQUA BALANCE elmélete és gyakorlata e-könyv megadja mindazt az információt, ami szükséges ahhoz, hogy magadnak fedezd fel az új tudományos irányok mindennapi alkalmazásának egyik területét. Nem kérjük, hogy feltétel nélkül hidd el azokat, melyeket ebben a könyvben találsz. Mindössze annyit kérünk, hogy legyél nyitott, cselekedj, s fedezd fel magadnak az igazságot. Tehát nem elég pusztán elolvasni a könyvet, s megvenni a vízprogramozó alátéteket. Kísérletezz, játssz vele, és – a legfontosabb – fedezd fel elméd működését, s mechanizmusát!

Az AQUA BALANCE vízprogramozási játék segítségével életed átalakításának gyakorlata közben fedezed fel belső világod napos és árnyékos oldalait egyaránt.  S utána már tudatosan Te fogsz dönteni mit is választasz. Tehát mindig emlékezz! A víz programozása csak az első lépés. Hasznos, de önmagában kevés. Szükséges még hozzá az önismeretre és önmegvalósításra irányuló vágy, a pozitív és nyitott szemlélet, s legfőképpen éberség és tudatosság a gondolati és érzelmi szokásaidat illetően.